Stomerij Uithoorn

De Gouden Rits is een stomerij in Uithoorn. U vindt ons in het centrum, aan de Dorpsstraat. U kunt bij ons terecht voor het professioneel reinigen van kleding en stoffen.

Stomerij UithoornOrganisch vetoplossend reinigingsmiddel

Uw stoomgoed wordt bij ons gereinigd in een organisch oplosmiddel. Dit middel is vetoplossend en ondanks de krachtige reiniging is het mild voor de stof waardoor zelfs zijde en organza hiermee behandeld kunnen worden. Veel vlekken waaronder vetvlekken lossen niet op in water. Hierdoor krijgt u vlekken van vet, olie, smeer of jus lastig zelf uit uw kleding maar voor ons is dit geen probleem. Wanneer u uw stoomgoed komt brengen zullen wij ter plekke de vlek analyseren en bekijken. Wij geven u direct een eerlijk advies of de vlek te behandelen of te verwijderen is. Ook als u niet zeker bent of de vlek er nog wel uit gaat, kom gerust langs en vraag ons om advies. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Sommige materialen verdragen geen water. Wol kan bijvoorbeeld vervilten en leer wordt hard en gecraqueleerd door aanraking met water. Ook suède is niet bestand tegen water. Deze materialen worden door onze stomerij in Uithoorn ook gereinigd met organisch oplosmiddel.

Kledingreparatie

Heeft u nog goede kleding die ingenomen moet worden of waar een nieuwe rits in moet? U kunt ook bij onze stomerij in Uithoorn terecht voor reparatie van uw kleding. Zonde als u favoriete kledingstuk in de kast blijft hangen omdat het niet helemaal goed meer past of omdat er iets kapot is.