Kledingreparatie in Hoofddorp en omstreken

U bent op de website van de Gouden Rits terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar mogelijkheden voor een kledingreparatie in Hoofddorp. Wij zijn gevestigd in Uithoorn en dus prima bereikbaar voor klanten uit omliggende plaatsen. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan verder!

Laat uw kleding naar wens verstellen

Bijna iedereen herkent het wel: u groeit uit uw kleding of u bent juist afgevallen en vervolgens blijft uw kleding onaangeraakt in de kast liggen. Hartstikke zonde natuurlijk, vooral wanneer u veel geld in uw garderobe heeft gestoken. Denk dan zeker eens aan een kledingreparatie in de omgeving van Hoofddorp bij De Gouden Rits. Dankzij onze scherpe prijzen is het absoluut de moeite waard om uw kleding naar wens te laten verstellen. Daarnaast kunt ook voor diverse andere reparaties bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het innemen van kleding, bijvoorbeeld mouwen
  • Het plaatsen van een nieuwe rits
  • Het aanzetten van knopen
  • Het tailleren van diverse kleding
  • Een nieuwe voering zetten

Draag uw kleding weer met plezierKledingreparatie Hoofddorp

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u een miskoop heeft gedaan en u de kleding toch graag wilt gaan dragen. Ook dan kunnen wij de kleding naar wens aanpassen. Neem dus gerust uw kleding mee naar onze winkel, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het belangrijk dat u uw kleding weer met plezier en comfort kunt dragen. Een kledingreparatie bij de Gouden Rits is dus absoluut aan te raden wanneer u in Hoofddorp of omstreken woont.

Contact opnemen