Stomerij Mijdrecht

De Gouden Rits is een stomerij nabij Mijdrecht. Bij ons kunt u terecht voor het professioneel reinigen van uw stoomgoed. Of het nu om kleding zoals kostuums, colberts, mantels, jurk of blouses gaat of om woninginrichting zoals gordijnen, dekbedden, kussenhoezen, bank bekleding of zelfs tapijten, wij zorgen voor een grondige en zorgvuldige reiniging.

Verlenging levensduur

Regelmatige reiniging bij een stomerij in de buurt van Mijdrecht verlengt de levensduur van uw kleding. De vezels in de stof slijten door vastzittend vuil. Juist met professioneel reinigen met een organisch oplosmiddel waarmee zelfs vetvlekken verwijderd worden, wordt de levensduur van uw kleding verlengd.

Optimale Stomerij Mijdrechtpasvorm

Uiteraard hebben wij ook aandacht voor de pasvorm van uw kleding. Met name voor colberts, pantalons en mantels is de pasvorm en een bepaalde stijfheid noodzakelijk om de kleding in model te houden. Wij zorgen ervoor dat u uw kleding in optimale staat terug krijgt. Hiervoor hebben wij ook verschillende professionele apparatuur voor persen, strijken en verstevigen tot onze beschikking. Met veel zorg en aandacht wordt uw kleding in optimale conditie gebracht.

Eerlijk advies

Wilt u meer informatie over onze stomerij in de buurt van Mijdrecht? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. U bent van harte welkom in onze winkel. Wij geven u altijd eerlijk advies als het gaat om het reinigen van uw kleding. Als wij denken dat we uw vlekken niet kunnen verwijderen of de staat van uw kleding dusdanig is dat reinigen geen zin meer heeft, dan zullen wij u dat eerlijk melden zodat u niet voor zinloze kosten komt te staan.

Wij leveren hoge kwaliteit tegen lage prijzen waarbij zorgvuldigheid en betrouwbaarheid voor ons heel belangrijk is.