Stomerij Aalsmeer

Bij onze stomerij in de buurt van Aalsmeer kunt u terecht voor het reinigen van allerlei stoffen en kleding.

Niet alleen voor kleding

Vlekken in de bekleding van uw bank, gordijnen waar etensluchten in zijn getrokken en vieze vingers aan hebben gezeten, dekbedden…. allemaal groot en lastig om zelf te wassen. Bij De Gouden Rits weten wij ook met dit soort stoffen wel raad. In onze grote machines en met professionele reinigingsproducten maakt het niet uit hoe lang uw gordijnen zijn. Uw hele huis oogt anders als alles weer fris en schoon is. Ook voor de bekleding van uw caravan of boot kunt u bij ons terecht.

Lastige vlekken

Natuurlijk zijn ook al uw kledingstukken van harte welkom in onze stomerij in de buurt van Aalsmeer. Kleding die lastiger is om te wassen door delicate stoffen zoals zijde of materialen die geen water verdragen zoals leer en suède maar ook moeilijk uitwasbare vlekken zoals vetvlekken en kleding waarbij het belangrijk is dat ze hun pasvorm bewaren zoals pakken en mantels.

Stomerij AalsmeerEerlijk advies

De Gouden Rits staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. We zijn al meer dan 30 jaar actief in het reinigen van kleding en stoffen. We hebben dus veel kennis en ervaring opgedaan van verschillende stoffen, vlekken en reinigingsmethoden. Wij zullen u altijd eerlijk adviseren over de behandeling van uw kleding en vlekken. We werken schoon en hygiënisch. Uw stoomgoed is bij ons in goede handen.

Wilt u weten of wij bepaalde materialen kunnen behandelen of vlekken kunnen verwijderen? Kom gerust even langs bij onze stomerij in de buurt van Aalsmeer. U kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen.