Stomerij Hoofddorp

Lastige vlekken in uw kleding? Voor De Gouden Rits, stomerij nabij Hoofddorp, is dit geen probleem. Met name vetvlekken zijn thuis heel lastig te verwijderen. Dit komt omdat vet niet oplost in water. In onze stomerij in de buurt van Hoofddorp reinigen we kleding met behulp van perchloorethyleen. Dit is een organisch oplosmiddel dat reinigt en ontvet. Vlekken zoals vet, jus, smeer, kaarsvet en olie gaan er in uw eigen wasmachine moeilijk uit maar voor een professionele stomerij in de buurt van Hoofddorp is dit geen probleem. Ook de vette kragen van overhemden, jassen en colberts worden weer helemaal schoon.

Ook vooStomerij Hoofddorpr delicate stoffen

Bij De Gouden Rits zorgen we goed voor uw kleding. Delicate stoffen zoals leer, wol en zijde worden met zorg behandeld. Ook kleding met pailletten, strass, kralen, borduursels en andere versieringen is bij ons in goede handen. We hebben aandacht voor elk kledingstuk maar we begrijpen ook heel goed dat een trouwjurk een extra emotionele waarde heeft en zeker als deze nog gedragen moet worden gaan we hier heel zorgvuldig mee om. Uw trouwkleding is bij ons van harte welkom.


Aandacht voor de pasvorm

Niet alleen vlekken worden verwijderd, we zorgen ook dat de pasvorm van de kleding bewaard blijft. Zeker voor pantalons en colberts is het belangrijk dat de stijfheid en het model goed blijft. We persen en strijken dan ook alle kleding voordat het weer terug gaat naar de klant. Hiervoor hebben we bij De Gouden Rits, stomerij nabij Hoofddorp, professionele apparatuur tot onze beschikking.