Kledingreparatie in Mijdrecht en omstreken

Van harte welkom op de website van De Gouden Rits Kledingreparatie te Uithoorn. Bent u op zoek naar een expert in kledingreparatie in de omgeving van Mijdrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want voor vele diverse diensten kunt u bij ons terecht. Heeft u een broek gekocht die u eigenlijk net iets te lang vindt? Of past u bepaalde kleding niet meer? Wij kunnen deze naar wens verstellen, bijvoorbeeld door broekspijpen in te nemen of jasjes te tailleren.

Kledingreparatie MijdrechtInformeer gerust naar de mogelijkheden

Tevens kunt u ook voor reparaties aan uw voering, knopen of ritsen bij ons terecht. Breng gerust uw kapotte kleding mee, dan kunnen wij er vrijblijvend naar kijken en u informeren over de mogelijkheden. U kunt bij ons rekenen op een duidelijke communicatie. We bespreken vooraf de kosten en brengen u op de hoogte van de tijd die wij denken nodig te hebben. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Uw kleding weer passend gemaakt

Wij maken uw kleding weer geheel naar wens, dus het is absoluut de moeite waard om in uw kleding te investeren! Het is immers zonde wanneer uw kledingkast vol hangt met ongedragen kleding. Wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan gerust bij ons langs voor uw kledingreparatie in Mijdrecht en omstreken. Tevens kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Contact opnemen