Kledingreparatie in Aalsmeer en omstreken

Heeft u thuis veel kleding liggen die u niet (meer) draagt, bijvoorbeeld omdat deze te groot zijn geworden of omdat ze beschadigd zijn? Dan is het absoluut de moeite waard om uw kleding nieuw leven in te blazen door middel van een kledingreparatie in Aalsmeer en omstreken bij de Gouden Rits. Wij staan voor u klaar met een breed aanbod van diensten. U kunt hierbij denken aan:

  • Het innemen van kleding, bijvoorbeeld broekspijpen
  • Het vervangen en/of repareren van ritsen
  • Het tailleren van onder andere jasjes
  • Knopen aanzetten
  • Een nieuwe voering zetten

Kledingreparatie AalsmeerDankzij aantrekkelijke tarieven zeker de moeite waard

Bovenstaande is slechts een greep uit de vele kledingreparaties die wij voor u kunnen uitvoeren. Woont u in Aalsmeer of omstreken, dan is ons atelier uitstekend bereikbaar. Neem gerust uw beschadigde kleding mee, dan bespreken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U zult merken dat wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren, wat het des te meer de moeite waard maakt om uw kleding te laten maken! Zo kunt u weer jarenlang plezier van uw kleding beleven. Tevens kunt u rekenen op onze vakkundigheid en precisie. Met al jarenlange ervaring weten wij exact hoe we te werk moeten gaan. Ook luisteren we altijd aandachtig naar uw wensen en hanteren we een heldere communicatie met duidelijke afspraken. U komt dus nooit voor verrassingen te staan!

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag meer weten? Dan kunt u ons bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen