Kledingreparatie in Uithoorn: de Gouden Rits

U bent op zoek naar een expert waar u terecht kunt voor uw kledingreparatie in Uithoorn of omstreken en zodoende bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want bij de Gouden Rits staan we klaar voor diverse reparaties. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Kledingreparatie UithoornWat kunnen wij voor u doen?

Veel mensen denken er niet aan om hun kleding te laten repareren wanneer er iets kapot gaat of beschadigd is. Vaak wordt de kleding simpelweg niet meer gedragen of gooit u het weg. Hartstikke zonde natuurlijk, vooral wanneer u in een mooi kledingstuk heeft geïnvesteerd. Een kledingreparatie in Uithoorn kan dan een uitkomst zijn. Wij kunnen onder andere uw rits maken, maar ook uw voering herstellen wanneer deze is gescheurd. Ook voor het inzetten van knopen bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u een miskoop heeft gedaan maar het zonde vindt om het kledingstuk niet meer te dragen. Wij kunnen deze dan voor u verstellen. Denk bijvoorbeeld aan het korter maken van uw broekspijpen of het tailleren van colberts. Kortom, het is absoluut de moeite waard om in een reparatie te investeren, zodat u nog lang plezier van uw kleding zult hebben!

Reken op onze snelle service

Heeft u al een tijdje een kapot kledingstuk liggen? Kom gerust eens langs bij de Gouden Rits Kledingreparatie, dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons rekenen op een snelle service en een heldere communicatie betreffende de kosten. U komt dus nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Contact opnemen