Wie ben ik?

Een bedrijf in de kledingbranche, met veel ervaring met het pas maken van kleding. Mijn klantenkring komt voornamelijk uit Amstelhoek, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen, De Kwakel, Amstelveen en Aalsmeer. Ik sta garant voor kennis en kwaliteit.

Foto 7-1

Wat doe ik?

Voor het maken, vermaken of reparatie van kledingstukken, het op maat maken van kledij, stomen, leerbewerking, bankstel, caravan en boot bekleding, kussens, gordijnen- en vitrages en nog veel meer kunt u bij mij terecht.

Ik zal er voor zorgen dat uw kleding snel, vakkundig en op professionele manier naar uw wens en maat wordt gemaakt en vermaakt. Ook slijtage kan vaak verholpen worden. De kosten zijn relatief laag.

Voor stomerij bent u van harte welkom. Dit gebeurd uiteraard op professionele en veilige wijze. Uw kleding blijft in optimale staat. Of het nu gaat om het reinigen van gordijnen, pantalons, kostuums, jacks, u kunt vertrouwen op deskundige uitvoering van de werkzaamheden, voorafgegaan door een eerlijk advies. Ik sta voor een schone zaak, het realiseren van optimale hygiëne. Uw stoomgoed is bij De Gouden Rits’ kledingreparatie & Stomerij in goede handen, want ik heb alle kennis, ervaring en middelen in huis om u op een snelle en correcte manier van dienst te zijn.

Ook voor het op maat maken van uw gordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Kom gerust langs, of bel voor een afspraak/advies.