Stomerij Amstelveen

Bent u op zoek naar een stomerij vlakbij Amstelveen? Ben bent u bij De Gouden Rits aan het juiste adres. Wij zijn ruim 30 jaar actief in het professioneel reinigen van kleding en andere stoffen.

Veilig en zorgvuldig

In onze stomerij in de buurt van Amstelveen kunt u niet alleen kleding brengen maar ook dekbedden, bankhoezen, gordijnen, vloerkleden en matrasbeschermers. Wij hebben meer dan voldoende kennis en ervaring om zelfs de meest delicate stoffen zoals zijde, leer en wol te reinigen en schoon te krijgen zonder de dat de stof daaronder te lijden heeft. Sterker nog, het regelmatig stomen van uw kleding zorgt ervoor dat kleding minder snel slijt. Slijtage treedt juist op door vuil op de vezels. Uw bruidsjurk of wollen pak is bij ons in goede handen. Ook als uw kleding geen wasetiket meer heeft kunt u uw kleding brengen, wij hebben voldoende kennis van de verschillende stoffen om zelf een diagnose te kunnen stellen.

Stomerij AmstelveenMeer informatie

Naast het professioneel reinigen van kleding kunt u bij onze stomerij in Amstelveen terecht voor kledingreparaties zoals het innemen van kleding, nieuwe ritsen of het repareren van voering. Wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U vindt De Gouden Rits in het centrum van Uithoorn. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk voor de openingstijden en onze adresgegevens bij contact. U kunt bij vragen natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag.