Kledingreparatie Amstelveen

Van harte welkom de website van De Gouden Rits Kledingreparatie te Uithoorn, in de omgeving Amstelveen. U kunt bij ons onder andere terecht voor het verstellen van kleding, maar ook kunnen wij ritsen plaatsen en uw voering vervangen. Ook kunnen wij nieuwe knopen aanzetten. U heeft bij ons een diverse keuze betreffende fournituren, er is altijd wel een passende oplossing.

Kledingreparatie AmstelveenDe investering is de moeite waard

Van veel klanten horen wij dat kleding onaangeraakt in kast blijft liggen wanneer het niet (meer) past of kapot is. Hartstikke zonde natuurlijk, want u kunt voor een kledingreparatie in Amstelveen en omstreken gewoon bij De Gouden Rits terecht. U zult verrast zijn door onze aantrekkelijke prijzen, waardoor de investering absoluut de moeite waard zal zijn. De prijzen voor reparaties zijn niet te vergelijken met het geld dat u kwijt bent voor een compleet nieuwe garderobe. Vooral wanneer u gehecht bent aan een bepaald kledingstuk, kan een reparatie een uitkomst zijn. Uiteraard is er nog meer mogelijk dan vermeld wordt op de website. Wij doen nog veel meer, dus als u iets aangepast wilt hebben, hoeft u het maar te vragen. Dan kunnen wij vervolgens kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn ook een stomerij

Tevens kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw kleren wilt laten stomen. Dit kunnen wij, indien gewenst, ook na de reparatie doen. Zo is uw kleding weer helemaal fris en voldoet deze aan uw wensen en kunt u met een tevreden gevoel de deur weer uitlopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dus pas tevreden met de kleding wanneer u dat ook bent.

Contact opnemen